Játékosok átigazolása  Több mint 20 éve

TRANSFER ROOM által hitelesített Ügynökség

Varga Kevin kétéves szerződést ír alá új együttesével, a Hataysporral.

Aug 3, 2022

Varga Kevin kétéves szerződést ír alá új együttesével, a Hataysporral, mely az előző kiírásban a 12. helyen zárt a húszcsapatos török bajnokságban.

A 13-szoros válogatott, tavaly nyáron az Eb-n is szereplő Varga Kevin tavasszal a svájci Young Boysnál futballozott kölcsönben, kölcsönszerződése lejártával visszatért a Kasimpasához, de mivel a török klub szerződést szegett vele szemben, egyoldalúan felbontotta a 2023-ig szóló megállapodását.

„Varga Kevin Svájcból visszatért a nyáron Törökországba, de mivel a Kasimpasa tartozik neki, szerződést bontott a klubbal. Erről már tájékoztattuk a török szövetséget, amelytől meg is kaptuk a szerződésbontással kapcsolatos visszaigazolást – nyilatkozta a játékos menedzsere, Filipovics Vladan még a szerződésbontás után, és a játékosügynök a mai bejelentést követően is kommentálta az átigazolást. – A szerződésbontást követően több klub is jelentkezett különböző országokból, de a Hataysporon éreztük a leginkább, hogy valóban szeretnék szerződtetni Varga Kevint, a csapat új edzője jól ismeri őt és úgy gondoljuk, a török élvonalban még sokat fejlődhet, ezért fogadta el a klub ajánlatát.”

„Úgy gondolom, itt újra rendszeresen játszhatok majd, minden nap ezért fogok dolgozni” – nyilatkozta Varga. A válogatottról és Marco Rossiról beszélve elmondta, hogy „Remélem, továbbra is számolni fog velem, de ez még a jövő kérdése, először a klubcsapatomban kell teljesítenem”. 

Varga Kevin két évvel ezelőtt Debrecenből szerződött a Kasimpasába, amelynél 55 tétmeccsen hat gólt szerzett, és négy gólpasszt adott.